לןגן

לחמניות ם עשבי תיבול רכות וטעימות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 04/11/2017 | 05:19
לחמניות ם עשבי תיבול רכות וטעימות

תקציר המתכון: רכות עם ריח וטעם משגע

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים להשאיר רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לשמן מעט לכסות ולהתפיח חצי שעה

  2. ללוש ושוב התפחה של 20 דקות

  3. לחלק ל16 כדורים לקמח לתת לנוח 10 דקות לקחת סכין חדה ולעשות פסים באמצע הלחמניה

  4. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום להבריש עם כוס מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולחזור על הפעולה 3 פעמים ולהמשיך לאפות

  5. מומלץ בסוף האפיה להבריש עם מעט שמן זית

  6. יוצאת לחמניה רכה וטעימה עם ריח משגע

  7. אם רוצים תוספת

  8. לערבב את השמן זית עם פטרוזיליה יבשה ושמיר ולהבריש את הלחמניות אחרי האפיה

  9. בהצלחה 💓