ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
חצי כוס שמן זית בכוס חד פעמי קר
-
-
3.5 כוסות מים פושרים (חד פעמי קר)
אופן ההכנה
-
1
ללוש את הבצק בסיום לשמן ידיים ולעטוף את הבצק בשמן לכסות לתפיחה של שעה .
-
2
לאחר מכן לקרוץ עיגולים בגודל כדור טניס ולרדד במשטח מקומח לצורת פיתה .
-
3
להניח על משטח מקומח ולכסות לתפיחה נוספת של 15 דקות.
-
4
לחמם מחבת שתהיה חמה מאוד או פלנצ'ה ללא שמן לטגן מישני צדדים ולהוציא לכלי מכוסה במגבת .
-
5
בתאבון אילנית בניזרי יוצא 20 פיתות !! .
1
ללוש את הבצק בסיום לשמן ידיים ולעטוף את הבצק בשמן לכסות לתפיחה של שעה .
2
לאחר מכן לקרוץ עיגולים בגודל כדור טניס ולרדד במשטח מקומח לצורת פיתה .
3
להניח על משטח מקומח ולכסות לתפיחה נוספת של 15 דקות.
4
לחמם מחבת שתהיה חמה מאוד או פלנצ'ה ללא שמן לטגן מישני צדדים ולהוציא לכלי מכוסה במגבת .
5
בתאבון אילנית בניזרי יוצא 20 פיתות !! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים