הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהליצור גומה בקמח לשים את השמרים ולכסות עם הקמח,לפזר סוכר,מלח בצדדים ולהתחיל ללוש עם המים לאט לאט ,עד שהבצק דביק בסוף אני מוסיפה את השמן,לישה טובה והתפחה של חצי שעה ,שוב לישה ושוב התפחה של חצי שעה..
אחרי שהבצק הכפיל את נפחו קורצת עיגולים וצורות חורצת עם סכין פסים מניחה על המגש עם נייר אפיה מכסה עם מגבת לעוד 15 דקות ,לאחר התפחה שוב חורצת את הפסים עם סכין מפדרת בקמח ,מכניסה לתנור חום 210..שימו מגש קטן ברצפת התנור עם כוס מים ותאפו כ 25 דקות או עד להזהבה .המים נותנים קראסט ללחמניה ..
.