את השמרים נשים במרכז הקמח ונכסה עם הקמח נוסיף את הסוכר,את המלח נפזר בעדינות בדפנות הקערה ונכסה עם הקמח.
2
נתחיל עם 2 כוסות המים ונלוש היטב נוסיף את השמן את שארית המים להוסיף ממש בהדרגה כל פעם קצת לגבש את הבצק ולהוסיף מים ולחזור על הפעולה .
3
...הבצק אמור להיות דבוק מעט בתחתית הקערה הלישה אמורה להיות בין 10 ל 12 דקות ....
4
להתפיח חצי שעה או עד להכפלה..שוב לישה...שוב התפחה לעוד חצי שעה או עד להכפלה....
5
נקרוץ עיגולים....
6
נמרח ביצה טרופה עם כפית דבש.
7
ושומשום לקישוט..
8
נתפיח לרבע שעה.
9
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה. אם רוצים להכין חלת פרח מכדררים כדורים מניחים בתבנית עגולה ,מתפיחים לכ 20 דקות,מברישים ביצה שומשום,גרעינים מה שרוצים 💗.
10
הערה !! כל קמח מתנהג אחרת לכן לגבי כמות המים למזוג בשיא האיטיות בכוס השלישית לא תמיד צריך את כל כמות המים הרשומה ! לשים לב לאיך שהבצק מתנהג ...אם נוזלי מידי ניתן להוסיף כף קמח ולעבד אותו שוב ! הבצק לא אמור לצאת נוזלי !! אלא דביק מעט בקרקעית של המיקסר !! מרימים עם ידיים משומנות ומניחים להתפחה ! .
1
את השמרים נשים במרכז הקמח ונכסה עם הקמח נוסיף את הסוכר,את המלח נפזר בעדינות בדפנות הקערה ונכסה עם הקמח.
2
נתחיל עם 2 כוסות המים ונלוש היטב נוסיף את השמן את שארית המים להוסיף ממש בהדרגה כל פעם קצת לגבש את הבצק ולהוסיף מים ולחזור על הפעולה .
3
...הבצק אמור להיות דבוק מעט בתחתית הקערה הלישה אמורה להיות בין 10 ל 12 דקות ....
4
להתפיח חצי שעה או עד להכפלה..שוב לישה...שוב התפחה לעוד חצי שעה או עד להכפלה....
5
נקרוץ עיגולים....
6
נמרח ביצה טרופה עם כפית דבש.
7
ושומשום לקישוט..
8
נתפיח לרבע שעה.
9
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה. אם רוצים להכין חלת פרח מכדררים כדורים מניחים בתבנית עגולה ,מתפיחים לכ 20 דקות,מברישים ביצה שומשום,גרעינים מה שרוצים 💗.
10
הערה !! כל קמח מתנהג אחרת לכן לגבי כמות המים למזוג בשיא האיטיות בכוס השלישית לא תמיד צריך את כל כמות המים הרשומה ! לשים לב לאיך שהבצק מתנהג ...אם נוזלי מידי ניתן להוסיף כף קמח ולעבד אותו שוב ! הבצק לא אמור לצאת נוזלי !! אלא דביק מעט בקרקעית של המיקסר !! מרימים עם ידיים משומנות ומניחים להתפחה ! .