ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
כף סוכר וניל או חצי מקל וניל
-
-
אופן ההכנה
-
1
***הכל למדוד במידה אוניברסלית.
-
2
לערבב את כל הרטובים למעט המלח .
-
3
במיקסר עם גיטרה לערבל על נמוך ואז להוסיף את הקמח.
-
4
ללוש על מהירות נמוכה 5 דקות.
-
5
לכסות בניילון את הקערת מיקסר ולתת מנוחה 15 דקות להוסיף את המלח וללוש דקה נמוך ואז 10 דקות על מהירות בינונית עד שהבצק מתנתק ומנקה את הקערה.
-
6
לכסות ולתת לנוח חצי שעה.
-
7
לקפל את הבצק בתוך הקערה.
-
8
לנוח שוב חצי שעה.
-
9
להכניס למקרר לכל הלילה.
-
10
להוציא מהמקרר.
-
11
לחלק ולעצב לכדורים יפים גודל שזיף על משטח מקומח מעט מאוד.
-
12
לרדד כדור ואז לגלגל לרצועה להמשיך עם השאר ולתת לנוח 5 דק להאריך את הרצועה ולעצב לחמניה.
-
13
להניח על תבנית עם נייר איה לכסות ותת התפחה ל חצי שעה עד 45 דק.
-
14
להבריש עם ביצה טרופה עם קורט מלח וכף שמנת מתוקה או חלב.
-
15
לאפות על 180 מעלות 35 דקות.
1
***הכל למדוד במידה אוניברסלית.
2
לערבב את כל הרטובים למעט המלח .
3
במיקסר עם גיטרה לערבל על נמוך ואז להוסיף את הקמח.
4
ללוש על מהירות נמוכה 5 דקות.
5
לכסות בניילון את הקערת מיקסר ולתת מנוחה 15 דקות להוסיף את המלח וללוש דקה נמוך ואז 10 דקות על מהירות בינונית עד שהבצק מתנתק ומנקה את הקערה.
6
לכסות ולתת לנוח חצי שעה.
7
לקפל את הבצק בתוך הקערה.
8
לנוח שוב חצי שעה.
9
להכניס למקרר לכל הלילה.
10
להוציא מהמקרר.
11
לחלק ולעצב לכדורים יפים גודל שזיף על משטח מקומח מעט מאוד.
12
לרדד כדור ואז לגלגל לרצועה להמשיך עם השאר ולתת לנוח 5 דק להאריך את הרצועה ולעצב לחמניה.
13
להניח על תבנית עם נייר איה לכסות ותת התפחה ל חצי שעה עד 45 דק.
14
להבריש עם ביצה טרופה עם קורט מלח וכף שמנת מתוקה או חלב.
15
לאפות על 180 מעלות 35 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים