אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח(קמח לחלה של סוגת יוצא לי הכי טעים)
  • 2 ביצים
  • שקית שימרית ומשפר אפיה
  • שליש כוס שמן
  • שליש כוס סוכר
  • 3/4 1 כוס מים פושרים
  • כף מלח
  • ביצה לציפוי
  • שומשום/קצח /מלח ים גס
אופן ההכנה
  • 1

    מכניסים את כל המרכיבים למעט המלח לשים כשתי דקות מוסיפים את המלח ולשים לעוד כעשר דקות. .


  • 2

    את הבצק המוכן עוטפים במעט שמן ומתפיחים עד להכפלת נפח הבצק (תלוי בעונה הזמנים) לאחר מכן מחלקים ל 3 או 4 חלקים מרדדים כל חלק עד לעובי הכי דק שאפשרי מגלגלים לנקניק ויוצרים צורה של החלה לאחר מכן מתפיחים בשנית עד הכפלה נוספת. מצפים בביצה שמים את התוספת מלח, שומשום או קצח וכו' .


  • 3

    אופים ב 180 מעלות עד להשחמה בתיאבון.


1

מכניסים את כל המרכיבים למעט המלח לשים כשתי דקות מוסיפים את המלח ולשים לעוד כעשר דקות. .


2

את הבצק המוכן עוטפים במעט שמן ומתפיחים עד להכפלת נפח הבצק (תלוי בעונה הזמנים) לאחר מכן מחלקים ל 3 או 4 חלקים מרדדים כל חלק עד לעובי הכי דק שאפשרי מגלגלים לנקניק ויוצרים צורה של החלה לאחר מכן מתפיחים בשנית עד הכפלה נוספת. מצפים בביצה שמים את התוספת מלח, שומשום או קצח וכו' .


3

אופים ב 180 מעלות עד להשחמה בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים