קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מכניסים את כל המרכיבים למעט המלח לשים כשתי דקות מוסיפים את המלח ולשים לעוד כעשר דקות.
את הבצק המוכן עוטפים במעט שמן ומתפיחים עד להכפלת נפח הבצק (תלוי בעונה הזמנים) לאחר מכן מחלקים ל 3 או 4 חלקים מרדדים כל חלק עד לעובי הכי דק שאפשרי מגלגלים לנקניק ויוצרים צורה של החלה לאחר מכן מתפיחים בשנית עד הכפלה נוספת. מצפים בביצה שמים את התוספת מלח, שומשום או קצח וכו'
אופים ב 180 מעלות עד להשחמה בתיאבון