מערבבים בקערה את כל מרכיבי ראש העיסה לקבלת בלילה. משהים כ-10 דקות לתפיחה ותסיסה..
2
בקערה אחרת שמים קמח, סוכר, מלח, ביצה טרופה והשמן. צרים גומה, יוצקים פנימה את ראש העיסה, לשים לקבלת בצק חלק ואחיד. מכסים את הבצק ומשהים לתפיחה של כ-30-40 דקות. מחלקים את הבצק לכ-30-35 מנות אחידות בגודלן..
3
משמנים את תחתית התבנית והשוליים. מרדדים יחד שתי מנות מהבצק לקוטר התבנית ומרפדים אתם את התחתית..
4
מגלגלים את שאר מנות הבצק לכדורים. מסדרים בתבנית מכיוון הדופן פנימה אחד צמוד לשני אך לא יותר מידי צמוד..
5
מברישים את הכדורים בביצה טרופה ומשהים להתפחה כשעה. אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות..
6
מורחים את החלה בדבש מיד עם הוצאתה מהתנור ומפזרים שקד גפרורים..
7
חג שמח!! באהבה תמיד לילך.
1
מערבבים בקערה את כל מרכיבי ראש העיסה לקבלת בלילה. משהים כ-10 דקות לתפיחה ותסיסה..
2
בקערה אחרת שמים קמח, סוכר, מלח, ביצה טרופה והשמן. צרים גומה, יוצקים פנימה את ראש העיסה, לשים לקבלת בצק חלק ואחיד. מכסים את הבצק ומשהים לתפיחה של כ-30-40 דקות. מחלקים את הבצק לכ-30-35 מנות אחידות בגודלן..
3
משמנים את תחתית התבנית והשוליים. מרדדים יחד שתי מנות מהבצק לקוטר התבנית ומרפדים אתם את התחתית..
4
מגלגלים את שאר מנות הבצק לכדורים. מסדרים בתבנית מכיוון הדופן פנימה אחד צמוד לשני אך לא יותר מידי צמוד..
5
מברישים את הכדורים בביצה טרופה ומשהים להתפחה כשעה. אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות..
6
מורחים את החלה בדבש מיד עם הוצאתה מהתנור ומפזרים שקד גפרורים..