במיקסר עים וו לישה מלח בתחתית.קמח.שמרים סוכר וחצי מכמות המים .לערבל ולהוסיף את כןל המים.לאחר הביצה עד שתיבלע שמן בזרם דק .כ10 דקות..
2
להתפיח כשעה פחות קצת להוריד אויר ושוב להתפיח כ 5 דקות.לעשות צורות..להתפית כרבע שעה להוביף את המריחה ביצה סוכר חום וטיפות חומץ ולפזר שומשום ולהמשיך להתפית.עד להכפלה .להכניס בחום 200 חצי שעה עד ארבעים דקות עד להשחמה.
1
במיקסר עים וו לישה מלח בתחתית.קמח.שמרים סוכר וחצי מכמות המים .לערבל ולהוסיף את כןל המים.לאחר הביצה עד שתיבלע שמן בזרם דק .כ10 דקות..
2
להתפיח כשעה פחות קצת להוריד אויר ושוב להתפיח כ 5 דקות.לעשות צורות..להתפית כרבע שעה להוביף את המריחה ביצה סוכר חום וטיפות חומץ ולפזר שומשום ולהמשיך להתפית.עד להכפלה .להכניס בחום 200 חצי שעה עד ארבעים דקות עד להשחמה.