לןגן

לחם בית

מאת: סמדר לוק, פורסם: 03/09/2017 | 05:28

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר עים וו לישה מלח בתחתית.קמח.שמרים סוכר וחצי מכמות המים .לערבל ולהוסיף את כןל המים.לאחר הביצה עד שתיבלע שמן בזרם דק .כ10 דקות.

  2. להתפיח כשעה פחות קצת להוריד אויר ושוב להתפיח כ 5 דקות.לעשות צורות..להתפית כרבע שעה להוביף את המריחה ביצה סוכר חום וטיפות חומץ ולפזר שומשום ולהמשיך להתפית.עד להכפלה .להכניס בחום 200 חצי שעה עד ארבעים דקות עד להשחמה