לןגן

חלות לשבת

מאת: יעל , פורסם: 25/05/2017 | 23:24
חלות לשבת

תקציר המתכון: החלות המטריפות שלי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים קמח שמרים סוכר וביצה ובצד האחר לשים את המלח

  2. על הכל לשפוך את המים ולהתחיל ללוש עד שהכל מתחיל להיתפס ואז שמים את השמן ולשים לפחות 10 דקות

  3. עד שהבצק חלק חלק ויפה

  4. לתת לו לנוח עד שתופח משהו כמו שעה וחצי קצת פחות

  5. ואז מחלקים את הצק לכדורים ועושים מה שרוצים

  6. אחרי שיצרתם את מה שרציתם יש לתת לחלות לתפוח פעם שניה בתבנית

  7. אחרי התפחה למרוח ביצה ולשים מעל שומשום

  8. חום 200 מעלות 15 -20 דקות אפיה עד שמזהיב יפה

  9. בהצלחה