תקציר המתכון: לחם שנשאר יומיים בחוץ ואפשרי לאכילה תנסו תבינו כמה הילדות חזרה לבית ❤
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
2 כיכרות לחם
בקערת המיקסר קילו קמח מנופה
2כפות שמרים
כף סוכר מערבבים מתחילים עם המים לאט לאט שרואים שמקבלים איחוד קמח ונוזלים מוסיפים
חצי כוס שמן וממשיכים לישה וטיפטוף
מים לפי הצורך
מוסיפים את המלח ממשיכים ללוש להגיע לבצק דביק שניתן לעבוד איתו עם יד משומנת מתפיחים עד הכפלת הנפח
ואז מבצעים קיפולים עם יד משומנת תופסים קצה מושכים ומקפלים לאמצע ככה מבצעים ארבע קצוות ונותנים עוד תפיחה של חצי שעה מחלקים את הבצק לשניים יוצרים צורה של לחם נותנים תפיחה של חצי שעה בחוץ בקערה מערבבים ביצה כף חומץ כף מים מורחים על הלחם ומפזרים שומשום , מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות שיש בתנור גם תבנית עם מים
אופים עד להשחמת הלחם
בהצלחה 🔥🔥🔥❤❤❤