ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
3 כוסות מים מהברז ...(בימים קרים אני שמה כמה טיפות מים רותחים בכוס ואז משלימה עם מים מהברז ושופכת לתוך הקערה)
-
0 עד 1 כוסות קמח לפי הצורך
-
-
אופן ההכנה
-
1
1 קג קמח.
-
2
4 כפיות שמרים יבשים.
-
3
3 כפיות סוכר.
-
4
2 ביצים m/l.
-
5
3/4 כוס שמן.
-
6
3 כוסות מים מהברז ...(בימים קרים אני שמה כמה טיפות מים רותחים בכוס ואז משלימה עם מים מהברז ושופכת לתוך הקערה).
-
7
0 עד 1 כוסות קמח לפי הצורך להוסיף תוך כדי לישה בהדרגה כדי שהבצק לא יהיה דביק ...
-
8
אחרי לישה של 5 דקות.
-
9
להוסיף 2-3 כפיות מלח ולהמשיך ללוש עוד 5 דקות נוספות.
-
10
להתפיח עד להכפלה וללוש שוב 5 דקות.
-
11
להכין לחמניות / צמות לחלה / צורות בתבנית.
-
12
למרוח ביצה + שומשום/פרג.
-
13
להתפיח שוב להכפלה.
-
14
להכניס לתנור שחומם מראש בחום 200 מעלות ..עד שמשחים..
1
1 קג קמח.
2
4 כפיות שמרים יבשים.
3
3 כפיות סוכר.
4
2 ביצים m/l.
5
3/4 כוס שמן.
6
3 כוסות מים מהברז ...(בימים קרים אני שמה כמה טיפות מים רותחים בכוס ואז משלימה עם מים מהברז ושופכת לתוך הקערה).
7
0 עד 1 כוסות קמח לפי הצורך להוסיף תוך כדי לישה בהדרגה כדי שהבצק לא יהיה דביק ...
8
אחרי לישה של 5 דקות.
9
להוסיף 2-3 כפיות מלח ולהמשיך ללוש עוד 5 דקות נוספות.
10
להתפיח עד להכפלה וללוש שוב 5 דקות.
11
להכין לחמניות / צמות לחלה / צורות בתבנית.
12
למרוח ביצה + שומשום/פרג.
13
להתפיח שוב להכפלה.
14
להכניס לתנור שחומם מראש בחום 200 מעלות ..עד שמשחים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים