ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
תבלינים (קארי מלח ופלפל שחור )
אופן ההכנה
-
1
להשרות 3 כוסות אורז במים רותחים חצי שעה .
-
2
להשרות עדשים ירוקות בערך כוס וחצי במים שעתיים ולסנן.
-
3
לבשל את העדשים חצי שעה ולשטוף במים קרים להניח בצד.
-
4
לקחת בצל לחתוך לקוביות לטגן להוסיף את העדשים .
-
5
מלח פלפל שחור קארי לערבב לשטוף את האורז ולערבב עם העדשים 2 דק בטיגון .
-
6
להוסיף מים רותחים קצת מעל האורז לכסות עם נייר כסף מכסה אש נמוכה.
-
7
לבשל 20 דק לאחר 20 דק להרים לערבב בעדינות לסגור חזרה ולתת עוד 5 דק לאחר 5 לסגור את הגז ולתת מנוחה .
1
להשרות 3 כוסות אורז במים רותחים חצי שעה .
2
להשרות עדשים ירוקות בערך כוס וחצי במים שעתיים ולסנן.
3
לבשל את העדשים חצי שעה ולשטוף במים קרים להניח בצד.
4
לקחת בצל לחתוך לקוביות לטגן להוסיף את העדשים .
5
מלח פלפל שחור קארי לערבב לשטוף את האורז ולערבב עם העדשים 2 דק בטיגון .
6
להוסיף מים רותחים קצת מעל האורז לכסות עם נייר כסף מכסה אש נמוכה.
7
לבשל 20 דק לאחר 20 דק להרים לערבב בעדינות לסגור חזרה ולתת עוד 5 דק לאחר 5 לסגור את הגז ולתת מנוחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים