אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

350
צפיות

דגים בסלסה מטורפת

המתכון של
דגים בסלסה מטורפת

דגים בסלסה מטורפתתת

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    דגים עם פולים בסלסה ממכרת .


  • 2

    להשרות דגים שהופשרו עם חצי כוס חומץ וחצי כוס לימון עד חצי שעה לאחר מכן לשטוף היטב ולסנן..


  • 3

    תבנית גדולה נניח ניר אפייה נזלף שמן זית, נערבב את הפולים שהפשרו .


  • 4

    (400 גר' פולים) עם כפית כמון מעט מלח ונניח בתחתית, מעל פרוסות לימון ללא קליפה מ 2 לימונים מעל את הדגים ואז הרוטב המעלףףף שמלווה אותי שנים.


  • 5

    במעבד מזון נערבל הכל יחד: צרור כוסברה עלים בלבד, כף גדושה חרדל,3 שיני שום, 3/4 כוס שמן זית, פלפל חריף1 לכל האוהבים לא חייב, מלח, פלפל שחור גרוס וכמון לטעמכם האישי אני שמתי לפי העין🙄 וכוס פיצוחים קלויים מה שיש בבית, נערבל הכל ונבריש את הדגים..


  • 6

    נעטוף בנייר כסף ולתנור על חום 200 מעלות טורבו 20 דק' לאחר מכן נסיר את הנייר כסף לעוד 10 דק' הזהבה יפה ובתיאבון..


  • 7

    לגביי הפיצוחים הם יכולים לבוא בסלסה עצמה ואפשר גם לשבור אותם גס ולפזר אחריי שהברשנו את הדגים.


1

דגים עם פולים בסלסה ממכרת .


2

להשרות דגים שהופשרו עם חצי כוס חומץ וחצי כוס לימון עד חצי שעה לאחר מכן לשטוף היטב ולסנן..


3

תבנית גדולה נניח ניר אפייה נזלף שמן זית, נערבב את הפולים שהפשרו .


4

(400 גר' פולים) עם כפית כמון מעט מלח ונניח בתחתית, מעל פרוסות לימון ללא קליפה מ 2 לימונים מעל את הדגים ואז הרוטב המעלףףף שמלווה אותי שנים.


5

במעבד מזון נערבל הכל יחד: צרור כוסברה עלים בלבד, כף גדושה חרדל,3 שיני שום, 3/4 כוס שמן זית, פלפל חריף1 לכל האוהבים לא חייב, מלח, פלפל שחור גרוס וכמון לטעמכם האישי אני שמתי לפי העין🙄 וכוס פיצוחים קלויים מה שיש בבית, נערבל הכל ונבריש את הדגים..


6

נעטוף בנייר כסף ולתנור על חום 200 מעלות טורבו 20 דק' לאחר מכן נסיר את הנייר כסף לעוד 10 דק' הזהבה יפה ובתיאבון..


7

לגביי הפיצוחים הם יכולים לבוא בסלסה עצמה ואפשר גם לשבור אותם גס ולפזר אחריי שהברשנו את הדגים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים