אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,483
צפיות

קציצות דגים עם זיתי קלמטה

המתכון של
קציצות דגים עם זיתי קלמטה

קציצות דגים עם זיתי קלמטה

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כל הרכיבים נמצאים באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    במעבד מזון נטחון את כל המרכיבים יחד: 2 חתיכות דג טונה ו- 5 חתיכות דג נסיכה (כמובן לפניי להשרות את הדגים עם לימון ומלח ל 20 דק'...


  • 2

    ❤סיון מלול❤..


  • 3

    נוסיף למעבד 3 כפות פירורי לחם, 4 כפות שמן זית, צרור כוסברה, 4 שיני שום מלח פלפל כמון לפי הטעם שלכם. נקצוץ הכל לעיסה. נכין את הסיר בתחתית שמן מעל סלסלת עגבניות שרי חתוכות לרבעים, פלפל חריף חתוך לטבעות, גמבה 1 חתוכה לרצועות ו- 8 שיני שום נטגן עד לריכוך לאחר מכן נוסיף כף פפריקה בשמן מתוקה, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום נערבב דקה ונוסיף 2 כוסות מים רותחים לאחר מכן את הזיתים והקציצות..


  • 4

    את הזיתים נביא לרתיחה על הגז נסנן מנוזלים ושוב נביא לרתיחה ונסנן מנוזלים סה"כ פעמים רתיחה להוציא מרירות..


  • 5

    נבשל תוך ערבוב של הסיר מידי פעם שהרוטב ישאר על הקציצות לא לבשל הרבה שהדג לא יתייבש .


  • 6

    בישול גג 25 דק' עם מכסה פתוח שהרוטב יסמיך..


  • 7

    5 דקות לפניי סיום הבישול לפזר מעל כוסברה קצוצה.


1

במעבד מזון נטחון את כל המרכיבים יחד: 2 חתיכות דג טונה ו- 5 חתיכות דג נסיכה (כמובן לפניי להשרות את הדגים עם לימון ומלח ל 20 דק'...


2

❤סיון מלול❤..


3

נוסיף למעבד 3 כפות פירורי לחם, 4 כפות שמן זית, צרור כוסברה, 4 שיני שום מלח פלפל כמון לפי הטעם שלכם. נקצוץ הכל לעיסה. נכין את הסיר בתחתית שמן מעל סלסלת עגבניות שרי חתוכות לרבעים, פלפל חריף חתוך לטבעות, גמבה 1 חתוכה לרצועות ו- 8 שיני שום נטגן עד לריכוך לאחר מכן נוסיף כף פפריקה בשמן מתוקה, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום נערבב דקה ונוסיף 2 כוסות מים רותחים לאחר מכן את הזיתים והקציצות..


4

את הזיתים נביא לרתיחה על הגז נסנן מנוזלים ושוב נביא לרתיחה ונסנן מנוזלים סה"כ פעמים רתיחה להוציא מרירות..


5

נבשל תוך ערבוב של הסיר מידי פעם שהרוטב ישאר על הקציצות לא לבשל הרבה שהדג לא יתייבש .


6

בישול גג 25 דק' עם מכסה פתוח שהרוטב יסמיך..


7

5 דקות לפניי סיום הבישול לפזר מעל כוסברה קצוצה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים