במעבד מזון נטחון את כל המרכיבים יחד: 2 חתיכות דג טונה ו- 5 חתיכות דג נסיכה (כמובן לפניי להשרות את הדגים עם לימון ומלח ל 20 דק'...
2
❤סיון מלול❤..
3
נוסיף למעבד 3 כפות פירורי לחם, 4 כפות שמן זית, צרור כוסברה, 4 שיני שום מלח פלפל כמון לפי הטעם שלכם. נקצוץ הכל לעיסה. נכין את הסיר בתחתית שמן מעל סלסלת עגבניות שרי חתוכות לרבעים, פלפל חריף חתוך לטבעות, גמבה 1 חתוכה לרצועות ו- 8 שיני שום נטגן עד לריכוך לאחר מכן נוסיף כף פפריקה בשמן מתוקה, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום נערבב דקה ונוסיף 2 כוסות מים רותחים לאחר מכן את הזיתים והקציצות..
4
את הזיתים נביא לרתיחה על הגז נסנן מנוזלים ושוב נביא לרתיחה ונסנן מנוזלים סה"כ פעמים רתיחה להוציא מרירות..
5
נבשל תוך ערבוב של הסיר מידי פעם שהרוטב ישאר על הקציצות לא לבשל הרבה שהדג לא יתייבש .
6
בישול גג 25 דק' עם מכסה פתוח שהרוטב יסמיך..
7
5 דקות לפניי סיום הבישול לפזר מעל כוסברה קצוצה.
1
במעבד מזון נטחון את כל המרכיבים יחד: 2 חתיכות דג טונה ו- 5 חתיכות דג נסיכה (כמובן לפניי להשרות את הדגים עם לימון ומלח ל 20 דק'...
2
❤סיון מלול❤..
3
נוסיף למעבד 3 כפות פירורי לחם, 4 כפות שמן זית, צרור כוסברה, 4 שיני שום מלח פלפל כמון לפי הטעם שלכם. נקצוץ הכל לעיסה. נכין את הסיר בתחתית שמן מעל סלסלת עגבניות שרי חתוכות לרבעים, פלפל חריף חתוך לטבעות, גמבה 1 חתוכה לרצועות ו- 8 שיני שום נטגן עד לריכוך לאחר מכן נוסיף כף פפריקה בשמן מתוקה, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום נערבב דקה ונוסיף 2 כוסות מים רותחים לאחר מכן את הזיתים והקציצות..
4
את הזיתים נביא לרתיחה על הגז נסנן מנוזלים ושוב נביא לרתיחה ונסנן מנוזלים סה"כ פעמים רתיחה להוציא מרירות..
5
נבשל תוך ערבוב של הסיר מידי פעם שהרוטב ישאר על הקציצות לא לבשל הרבה שהדג לא יתייבש .