ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לגרד את 2 העגבניות בפומפיה ולבשל במחבת רחבה עם שמן.
-
2
לחתוך את הבצל הירוק למקלות ארוכות ולהכניס למחבת.
-
3
לקלוף את הגזרים ולחתוך לעיגולים אלכסוניים ולהכניס גם כן לסיר.
-
4
להוסיף מעט מים ולבשל עד שהגזרים מעט רכים.
-
5
לחתוך את הגמבות לרצועות ולהכניס למחבת.
-
6
את השום יש להכניס שלמים.
-
7
לחתוך פלפל חריף אחד לעיגולים ו-2 הפלפלים האחרים להכניס למחבת שלמים.
-
8
להוסיף גם את הגזר הגמדי.
-
9
לבשל הכל עד שמתחיל להתרכך.
-
10
לקצוץ טת הכוסברה ולהכניס למחבת להשאיר כמות מעטה לסוף.
-
11
ואז להוסיף את החומוס ואת הדגים .
-
12
מתחת לדגים להניח פלחי לימון.
-
13
לבשל עד שהכל מוכן להוריד מהאש ולהוסיף את הכוסברה שנותרה.
-
14
בתיאבון ! ❤.
1
לגרד את 2 העגבניות בפומפיה ולבשל במחבת רחבה עם שמן.
2
לחתוך את הבצל הירוק למקלות ארוכות ולהכניס למחבת.
3
לקלוף את הגזרים ולחתוך לעיגולים אלכסוניים ולהכניס גם כן לסיר.
4
להוסיף מעט מים ולבשל עד שהגזרים מעט רכים.
5
לחתוך את הגמבות לרצועות ולהכניס למחבת.
6
את השום יש להכניס שלמים.
7
לחתוך פלפל חריף אחד לעיגולים ו-2 הפלפלים האחרים להכניס למחבת שלמים.
8
להוסיף גם את הגזר הגמדי.
9
לבשל הכל עד שמתחיל להתרכך.
10
לקצוץ טת הכוסברה ולהכניס למחבת להשאיר כמות מעטה לסוף.
11
ואז להוסיף את החומוס ואת הדגים .
12
מתחת לדגים להניח פלחי לימון.
13
לבשל עד שהכל מוכן להוריד מהאש ולהוסיף את הכוסברה שנותרה.
14
בתיאבון ! ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים