ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו דג קרפיון מנוקה מהעור וטחון
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר גדול לבשל את עצמות הדג יחד עם שלושה גזרים חתוכים ,עלי דפנה בצל ותבלינים..
-
2
לערבב בקערה רחבה את הקרפיון הטחון עם הקמח מצה , בצל מגורד, ביצים.
-
3
מלח ופלפל שחור ..
-
4
להכניס למקרר לפחות שעה לספיגת טעמים..
-
5
לאחר שעה לגלגל כדורים קטנים מהעיסה ולמעוך אותם קצת לקבלת קציצה..
-
6
לבשל את הקציצות במים הרותחים של הציר שהכנו.
-
7
עד שהדג מוכן, בערך שעה..
-
8
מסדרים את הקציצות בפיירקס ומוזגים מעט מהציר עם הגזר החתוך..
-
9
מכניסים למקרר לפחות לשלוש שעות..
-
10
בהגשה ניתן להוסיף ל גפילטע פיש מעט חזרת..
-
11
בתאבון ובהצלחה .
1
בסיר גדול לבשל את עצמות הדג יחד עם שלושה גזרים חתוכים ,עלי דפנה בצל ותבלינים..
2
לערבב בקערה רחבה את הקרפיון הטחון עם הקמח מצה , בצל מגורד, ביצים.
3
מלח ופלפל שחור ..
4
להכניס למקרר לפחות שעה לספיגת טעמים..
5
לאחר שעה לגלגל כדורים קטנים מהעיסה ולמעוך אותם קצת לקבלת קציצה..
6
לבשל את הקציצות במים הרותחים של הציר שהכנו.
7
עד שהדג מוכן, בערך שעה..
8
מסדרים את הקציצות בפיירקס ומוזגים מעט מהציר עם הגזר החתוך..
9
מכניסים למקרר לפחות לשלוש שעות..
10
בהגשה ניתן להוסיף ל גפילטע פיש מעט חזרת..
11
בתאבון ובהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים