הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלנקות את נתחי הסלמון..
רצוי להוריד גם את העור..
בסיר קטן על להבה נמוכה .
נבשל את מרכיבי המרינדה,.
עד שהסוכר ימס ..
לקרר מעט..
לסדר את הסלמון בפיירקס,.
לשפוך עליו את המרינדה..
לתת מנוחה במקרר לחצי שעה לספיגת הטעמים..
להכניס לתנור על 200 מעלות בדיוק ל 20 דקות ..
ניתן לקשט עם גבעולי בצל ירוק ושומשום קלוי..
בתאבון ובהצלחה 🌹.