- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לרוטב
-
-
-
-
-
-
-
קוביות של תפו״א, גזר ו2 כוסות אורז
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל המצרכים של הקציצות להניח במקרר.
-
2
לטגן בשמן זית את השום, להוסיף רסק, 2 כפות לא גדושות סוכר חום וליטר מים רותחים.
-
3
לתבל לפי הטעם עם שאר התבלינים ולהביא לרתיחה.
-
4
להוסיף את הירקות, ליצור קציצות ולהכניס לסיר.
-
5
לבשל רבע שעה ואז להוסיף 2 כוסות אורז, לערבב עד שהאורז יהיה מוכן (בערך 20 דקות) .
1
לערבב את כל המצרכים של הקציצות להניח במקרר.
2
לטגן בשמן זית את השום, להוסיף רסק, 2 כפות לא גדושות סוכר חום וליטר מים רותחים.
3
לתבל לפי הטעם עם שאר התבלינים ולהביא לרתיחה.
4
להוסיף את הירקות, ליצור קציצות ולהכניס לסיר.
5
לבשל רבע שעה ואז להוסיף 2 כוסות אורז, לערבב עד שהאורז יהיה מוכן (בערך 20 דקות) .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים