אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,453
צפיות

קציצות בקר עם גרגירי חומוס

המתכון של
קציצות בקר עם גרגירי חומוס

סיר מושלם של נחמה וטעם של בית

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לעיסת הקציצות
  • חצי ק''ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל בינוני מגורד
  • 2 כפות שמן
  • כפית בהרט + כף פפריקה מתוקה בשמן + מעט מלח ופלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 2 כפות גדושות פירורי לחם
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • לרוטב
  • קופסת חומוס משימורים מסוננת מהנוזלים
  • 4 כפות שמן לטיגון
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כף כורכום + כף פפריקה מתוקה בשמן + כף מרק עוף + מעט מלח ופלפל שחור
  • 2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את חומרי העיסה לקציצות ולהניח לחצי שעה במקרר..


  • 2

    ליצור קציצות בינוניות..


  • 3

    לחמם שמן במחבת, לטבול כל קציצה בקמח ובביצה ולטגן 3 דק' עד שמזהיב מכל צד..


  • 4

    להספיג בנייר סופג..


  • 5

    בסיר רחב לטגן בשמן את השום והבצל עד הזהבה..


  • 6

    להוסיף את הרסק, התבלינים וגרגירי החומוס..


  • 7

    להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולערבב היטב..


  • 8

    להוסיף את הקציצות, לתת רתיחה ולבשל על אש קטנה כ- 40 דק'..


  • 9

    (ניתן להחליף את החומוס באפונה וגזר).


  • 10

    ♥.


1

לערבב את חומרי העיסה לקציצות ולהניח לחצי שעה במקרר..


2

ליצור קציצות בינוניות..


3

לחמם שמן במחבת, לטבול כל קציצה בקמח ובביצה ולטגן 3 דק' עד שמזהיב מכל צד..


4

להספיג בנייר סופג..


5

בסיר רחב לטגן בשמן את השום והבצל עד הזהבה..


6

להוסיף את הרסק, התבלינים וגרגירי החומוס..


7

להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולערבב היטב..


8

להוסיף את הקציצות, לתת רתיחה ולבשל על אש קטנה כ- 40 דק'..


9

(ניתן להחליף את החומוס באפונה וגזר).


10

♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים