הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לטגן בצל גדול ברבע כוס שמן עד להזהבה ,להוסיף כף סילאן,כף פפריקה מתוקה,כף תבלין צ'ילי גרוס מתוק (או 2 כפות רסק עגבניות) ולערבב.
להוסיף 3 שיני שום קצוצות 3 עגבניות מגורדות ,חופן עלי כרפס ללא הגבעול ,רבע כפית בהרט,רבע כפית פלפל לבן ופלפל שחור גרוס.
2 כוסות מים רותחים עם כף מרק עוף לאחר שהרוטב מבעבע לגלגל קציצות לרוטב, לבשל כשעה ולקראת הסוף להוסיף חופן כוסברה קצוצה ולהמשיך לבשל ללא מכסה לעוד כרבע שעה .
**לטעם פיקנטי להוסיף לרוטב..2 פלפלים שאטה יבשים חריפים ** .