אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק עלים מופשר
  • חציל 1
  • 2 תפוח אדמה
  • ביצה קשה (כמספר הסועדים)
  • טחינה (ביתית)
  • חריף (סחוג)
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים תפוח אדמה במים חמים עם מלח .


  • 2

    מטגנים חציל עד השחמה .


  • 3

    מכינים ביצה קשה .


  • 4

    פורסים הכל לפרוסות אחידות .


  • 5

    מרדדים בצק עלים ושמים את כל מה שפרסנו בצד אחד של המאפה .


  • 6

    ממליחים ומפלפלים .


  • 7

    מזלפים טחינה מעל הירקות ומגלגלים את המאפה סוגרים היטב (עם צביטות) .


  • 8

    מורחים ביצה מעל ומפזרים שומשום מעל. מכניסים לתנור עד הזהבה..


1

מרתיחים תפוח אדמה במים חמים עם מלח .


2

מטגנים חציל עד השחמה .


3

מכינים ביצה קשה .


4

פורסים הכל לפרוסות אחידות .


5

מרדדים בצק עלים ושמים את כל מה שפרסנו בצד אחד של המאפה .


6

ממליחים ומפלפלים .


7

מזלפים טחינה מעל הירקות ומגלגלים את המאפה סוגרים היטב (עם צביטות) .


8

מורחים ביצה מעל ומפזרים שומשום מעל. מכניסים לתנור עד הזהבה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים