אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,053
צפיות

לחם בגריל עם גבישי שום בצל ושמן זית

לחם בגריל עם גבישי שום בצל ושמן זית

התפנקתי מחברת שמרית בתערובת של שום ובצל גבישי ולכן לא יכולתי להתאפק ורצתי להתפיח אותו בלחם גריל עם שמן זית חלוםםםם

  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • הכל נמצא באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    לחם בגריל עם שום ובצל גבישי..


  • 2

    300 גר' בצל ושום גבישי ניתן לרכוש בכל חנות תבלינים. אני את שלי קיבלתי בערכה מחברת שמרית.


  • 3

    להניח את תערובת הבצל והשום ל-20 דק' במים ולסנן..


  • 4

    לעבוד עם כוס חד פעמית שתייה חמה.


  • 5

    לנפות קילו קמח ולהוסיף ק כפות שמרים, 2 כפות סוכר, רבע כוס שמן זית, 4 כוסות מים פושרים לעבד את הבצק (הוא דביק? מצויין ככה הוא צריך להיות) ובסוף להוסיף כף וחצי מלח וכוס וחצי מתערובת הבצל והשום...להתפיח שעה..


  • 6

    כעת אחריי שעה ניצור צורות ארוכות או עגולות נאפה על חום 250 מעלות בגריל! על השלב הכי קרוב לגריל וכשנהפוך לצד השני את הלחמים נזלף שמן זית נפזר מעט מלח גס ונפזר מתערובת הבצל והשום...נכזיר להמשך אפייה וכשמוציאים להניח על הלחמים מגבת שתישאר לחות..


  • 7

    יוצא נדיררר שתפו אם הכנתם ואהבת לא לשכוח לתייג אותי .


1

לחם בגריל עם שום ובצל גבישי..


2

300 גר' בצל ושום גבישי ניתן לרכוש בכל חנות תבלינים. אני את שלי קיבלתי בערכה מחברת שמרית.


3

להניח את תערובת הבצל והשום ל-20 דק' במים ולסנן..


4

לעבוד עם כוס חד פעמית שתייה חמה.


5

לנפות קילו קמח ולהוסיף ק כפות שמרים, 2 כפות סוכר, רבע כוס שמן זית, 4 כוסות מים פושרים לעבד את הבצק (הוא דביק? מצויין ככה הוא צריך להיות) ובסוף להוסיף כף וחצי מלח וכוס וחצי מתערובת הבצל והשום...להתפיח שעה..


6

כעת אחריי שעה ניצור צורות ארוכות או עגולות נאפה על חום 250 מעלות בגריל! על השלב הכי קרוב לגריל וכשנהפוך לצד השני את הלחמים נזלף שמן זית נפזר מעט מלח גס ונפזר מתערובת הבצל והשום...נכזיר להמשך אפייה וכשמוציאים להניח על הלחמים מגבת שתישאר לחות..


7

יוצא נדיררר שתפו אם הכנתם ואהבת לא לשכוח לתייג אותי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים