לןגן

לחם בגריל עם גבישי שום בצל ושמן זית

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 28/05/2017 | 10:52
לחם בגריל עם גבישי שום בצל ושמן זית

תקציר המתכון: התפנקתי מחברת שמרית בתערובת של שום ובצל גבישי ולכן לא יכולתי להתאפק ורצתי להתפיח אותו בלחם גריל עם שמן זית חלוםםםם

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחם בגריל עם שום ובצל גבישי.

  2. 300 גר' בצל ושום גבישי ניתן לרכוש בכל חנות תבלינים. אני את שלי קיבלתי בערכה מחברת שמרית

  3. להניח את תערובת הבצל והשום ל-20 דק' במים ולסנן.

  4. לעבוד עם כוס חד פעמית שתייה חמה

  5. לנפות קילו קמח ולהוסיף ק כפות שמרים, 2 כפות סוכר, רבע כוס שמן זית, 4 כוסות מים פושרים לעבד את הבצק (הוא דביק? מצויין ככה הוא צריך להיות) ובסוף להוסיף כף וחצי מלח וכוס וחצי מתערובת הבצל והשום...להתפיח שעה.

  6. כעת אחריי שעה ניצור צורות ארוכות או עגולות נאפה על חום 250 מעלות בגריל! על השלב הכי קרוב לגריל וכשנהפוך לצד השני את הלחמים נזלף שמן זית נפזר מעט מלח גס ונפזר מתערובת הבצל והשום...נכזיר להמשך אפייה וכשמוציאים להניח על הלחמים מגבת שתישאר לחות.

  7. יוצא נדיררר שתפו אם הכנתם ואהבת לא לשכוח לתייג אותי