אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק
  • 1 ק"ג קמח
  • קוביית שמרים טריים/2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כפית מלח
  • 300 גרם חמאה/מזולה
  • 3/4 כוס שמן
  • מילוי
  • 1.5 כוס מים פושרים
  • 2 גבינה טוב טעם
  • 1/2 גוש בולגרית
  • 1 חלמון
  • 1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    להכניס למיקסר את כל מרכיבי הבצק וללוש כ 5 דקות. לקבלת בצק נעים..


  • 2

    לשים בקערה את הגבינה הלבנה לפורר את הבולגרית להוסיף את החלבון והצלחה ולערבב היטב..


  • 3

    לרדד את הבצק לעובי של כחצי ס"מ. לקרוץ עיגולים בקוטר של כ 5 ס"מ..


  • 4

    להניח כדור מהגבינה ולסגור היטב..


  • 5

    לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון חום בהיר מאד..


1

להכניס למיקסר את כל מרכיבי הבצק וללוש כ 5 דקות. לקבלת בצק נעים..


2

לשים בקערה את הגבינה הלבנה לפורר את הבולגרית להוסיף את החלבון והצלחה ולערבב היטב..


3

לרדד את הבצק לעובי של כחצי ס"מ. לקרוץ עיגולים בקוטר של כ 5 ס"מ..


4

להניח כדור מהגבינה ולסגור היטב..


5

לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון חום בהיר מאד..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים