לןגן

סמבוסק גבינה

מאת: מיה חורי, פורסם: 26/05/2017 | 13:39
סמבוסק גבינה

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס למיקסר את כל מרכיבי הבצק וללוש כ 5 דקות. לקבלת בצק נעים.

  2. לשים בקערה את הגבינה הלבנה לפורר את הבולגרית להוסיף את החלבון והצלחה ולערבב היטב.

  3. לרדד את הבצק לעובי של כחצי ס"מ. לקרוץ עיגולים בקוטר של כ 5 ס"מ.

  4. להניח כדור מהגבינה ולסגור היטב.

  5. לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון חום בהיר מאד.