- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי בסיס הפאי
-
-
פירות יבשים מכל הסוגים שאוהבים
-
בערך כוס וחצי אגוזים שונים מעורבבים קצוצים גס
-
-
-
מתכון לתחתית
-
-
-
לגרד קליפת לימון מלימון אחד
-
-
אופן ההכנה
-
1
הכנת התחתית : .
-
2
מערבבת במיקסר את החמאה סוכר ובקליפת לימון מוסיפים קמח וביצה .
-
3
מרדדת על תבנית פאי את הבצק שמים עליו נייר אפייה עם שעועית על הנייר שיהיה כובד על בסיס העוגה שלא יתנפח בזמן אפייה .
-
4
ולתנור שחומם מראש 160 מעלות 20 דקות אפייה באפייה עיוורת .
-
5
מכינים כמה סוגי פירות יבשים וכמה סוגי אגוזים בסיר אני מחממת חמאה ממיסה הכל יחד מוסיפה כף סילאן מערבבת בבישול אש נמוכה חמש דקות .
-
6
שופכת על בסיס הפאי מפזרת קוקוס קלוי ולתנור להמשך אפיה על חום 150 מעלות טורבו בערך 20 דקות שימו לב כל אחת והתנור שלה אז אנא השגיחו על התנור באפייה .
-
7
בהצלחה 🔥❤.
1
הכנת התחתית : .
2
מערבבת במיקסר את החמאה סוכר ובקליפת לימון מוסיפים קמח וביצה .
3
מרדדת על תבנית פאי את הבצק שמים עליו נייר אפייה עם שעועית על הנייר שיהיה כובד על בסיס העוגה שלא יתנפח בזמן אפייה .
4
ולתנור שחומם מראש 160 מעלות 20 דקות אפייה באפייה עיוורת .
5
מכינים כמה סוגי פירות יבשים וכמה סוגי אגוזים בסיר אני מחממת חמאה ממיסה הכל יחד מוסיפה כף סילאן מערבבת בבישול אש נמוכה חמש דקות .
6
שופכת על בסיס הפאי מפזרת קוקוס קלוי ולתנור להמשך אפיה על חום 150 מעלות טורבו בערך 20 דקות שימו לב כל אחת והתנור שלה אז אנא השגיחו על התנור באפייה .
7
בהצלחה 🔥❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים