לןגן

פאי פירות יבשים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 25/02/2017 | 10:55
פאי פירות יבשים

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי בסיס הפאי

מתכון לתחתית

אופן הכנה

  1. הכנת התחתית :

  2. מערבבת במיקסר את החמאה סוכר ובקליפת לימון מוסיפים קמח וביצה

  3. מרדדת על תבנית פאי את הבצק שמים עליו נייר אפייה עם שעועית על הנייר שיהיה כובד על בסיס העוגה שלא יתנפח בזמן אפייה

  4. ולתנור שחומם מראש 160 מעלות 20 דקות אפייה באפייה עיוורת

  5. מכינים כמה סוגי פירות יבשים וכמה סוגי אגוזים בסיר אני מחממת חמאה ממיסה הכל יחד מוסיפה כף סילאן מערבבת בבישול אש נמוכה חמש דקות

  6. שופכת על בסיס הפאי מפזרת קוקוס קלוי ולתנור להמשך אפיה על חום 150 מעלות טורבו בערך 20 דקות שימו לב כל אחת והתנור שלה אז אנא השגיחו על התנור באפייה

  7. בהצלחה 🔥❤