אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

786
צפיות

גולש דגים טעים ומפנק עם איזי קוק

המתכון של
גולש דגים טעים ומפנק עם איזי קוק

המתכון של בקי & אורלי!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1/2 בצל יבש חתוך דק
  • 1 כף שמן לטיגון
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • תערובת תיבול עם
  • 1/2 כוס מים + 1 כף רוטב טריאקי
  • 1/2 כפית מלח + 1/2 כפית תבלין קארי
  • 1 כף סוכר מעורבבים יחד בקערה נפרדת
אופן ההכנה
  • 1

    בוחרים במכשיר המולטי-קוקר את תוכנית.


  • 2

    ה-Fry (טיגון) ומכוונים זמן עם כתפור ה-MIN כ-3 דקות, לוחצים Start, להתחלת התוכנית.


  • 3

    מכניסים לקערת המולטי-קוקר את השמן לטיגון, ממתינים כמה שניות, מכניסים את הבצל ומטגנים קלות כ-חצי דקה.


  • 4

    מוסיפים את הפלפל האדום ומערבבים, מוסיפים את הדגים ומערבבים, את העגבניות מערבבים,את הפטרוזיליה מערבבים ותערובת התיבול ומערבבים טוב. מחכים שהתוכנית הטיגון תסתיים.


  • 5

    בכל הזמן של תוכנית הטיגון מכסה הסיר יישאר פתוח.


  • 6

    תוכנית הטיגון הסתיימה מכבים את פעולת ה"שמור חם" ('Warm') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- 'Warm/Cancel' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע ועכשיו בוחרים את תוכנית ה-Stew ומכוונים למשך זמן של 30 דקות.


  • 7

    לוחצים על לחצן ה-Start, סוגרים את המכסה.


  • 8

    אחרי חצי שעה הסתיימה התוכנית והגולש דגים מוכן. פותחים את מכסה הסיר בזהירות,מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.


  • 9

    מגישים באהבה ובכיף.


  • 10

    בסיום התוכנית המולטי קוק נכנס למצב שמירת חום.


  • 11

    בכדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.


1

בוחרים במכשיר המולטי-קוקר את תוכנית.


2

ה-Fry (טיגון) ומכוונים זמן עם כתפור ה-MIN כ-3 דקות, לוחצים Start, להתחלת התוכנית.


3

מכניסים לקערת המולטי-קוקר את השמן לטיגון, ממתינים כמה שניות, מכניסים את הבצל ומטגנים קלות כ-חצי דקה.


4

מוסיפים את הפלפל האדום ומערבבים, מוסיפים את הדגים ומערבבים, את העגבניות מערבבים,את הפטרוזיליה מערבבים ותערובת התיבול ומערבבים טוב. מחכים שהתוכנית הטיגון תסתיים.


5

בכל הזמן של תוכנית הטיגון מכסה הסיר יישאר פתוח.


6

תוכנית הטיגון הסתיימה מכבים את פעולת ה"שמור חם" ('Warm') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- 'Warm/Cancel' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע ועכשיו בוחרים את תוכנית ה-Stew ומכוונים למשך זמן של 30 דקות.


7

לוחצים על לחצן ה-Start, סוגרים את המכסה.


8

אחרי חצי שעה הסתיימה התוכנית והגולש דגים מוכן. פותחים את מכסה הסיר בזהירות,מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.


9

מגישים באהבה ובכיף.


10

בסיום התוכנית המולטי קוק נכנס למצב שמירת חום.


11

בכדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים