לןגן

גולש דגים טעים ומפנק עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/01/2017 | 01:55
גולש דגים טעים ומפנק עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של בקי & אורלי!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תערובת תיבול עם

אופן הכנה

  1. בוחרים במכשיר המולטי-קוקר את תוכנית

  2. ה-Fry (טיגון) ומכוונים זמן עם כתפור ה-MIN כ-3 דקות, לוחצים Start, להתחלת התוכנית

  3. מכניסים לקערת המולטי-קוקר את השמן לטיגון, ממתינים כמה שניות, מכניסים את הבצל ומטגנים קלות כ-חצי דקה

  4. מוסיפים את הפלפל האדום ומערבבים, מוסיפים את הדגים ומערבבים, את העגבניות מערבבים,את הפטרוזיליה מערבבים ותערובת התיבול ומערבבים טוב. מחכים שהתוכנית הטיגון תסתיים

  5. בכל הזמן של תוכנית הטיגון מכסה הסיר יישאר פתוח

  6. תוכנית הטיגון הסתיימה מכבים את פעולת ה"שמור חם" ('Warm') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- 'Warm/Cancel' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע ועכשיו בוחרים את תוכנית ה-Stew ומכוונים למשך זמן של 30 דקות

  7. לוחצים על לחצן ה-Start, סוגרים את המכסה

  8. אחרי חצי שעה הסתיימה התוכנית והגולש דגים מוכן. פותחים את מכסה הסיר בזהירות,מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך

  9. מגישים באהבה ובכיף

  10. בסיום התוכנית המולטי קוק נכנס למצב שמירת חום

  11. בכדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים