אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

792
צפיות

אורז וירקות בנגיעה של פרגיות עם איזי קוק

המתכון של
אורז וירקות בנגיעה של פרגיות עם איזי קוק

המתכון של ליאת קאדר!!!

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 3 כפות שמן
  • 2 תפו״א חתוך לקוביות
  • כורכום
  • 2-3 פרגיות חתכה לקוביות
  • חופן שעועית ירוקה שלמה (סנפרוסט)
  • חופן אפונה ירןקה (סנפרוסט)
  • 10 עגבניות שרי אדומות חתוכה ל 4
  • שן שום קצוץ
  • תיבול לפרגית: פלפל מקאלף, מלח וכף רוטב סצ׳ואן
  • 1.5 כוסות אורז
  • תיבול לאורז
  • מלח, פלפל מקאלף, כפית גדושה פפריקה, מעט אבקת מרק, מעט פיטרוזיליה יבשה, 2 כפות שמן וכפית רוטב סצ׳ואן
אופן ההכנה
  • 1

    הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק.


  • 2

    1 בצל גדול חתוך קוביות.


  • 3

    לטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, תוכנית טיגון (FRY) ל 5 דקות.


  • 4

    להוסיף קוביות תפו"א ולטגן , להוסיף כורכום ליצירת צבע צהוב, תוכנית טיגון עוד 5 דקות..


  • 5

    להוסיף פרגיות, שעועית ירוקה שלמה, אפונה ירוקה, עגבניות שרי, שן שום קצוץ, לערבב. .


  • 6

    להוסיף את התיבול לפרגית תוכנית טיגון (FRY) ל 5 דקות.


  • 7

    לערבב את האורז עם תיבול האורז.


  • 8

    לצקת מעל הירקות את התערובת.


  • 9

    ולמזוג 3.5 כוסות מים רותחים מעל.


  • 10

    לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 100 מעלות ול 30 דקות.


  • 11

    להגיש ולהרגיש בגן עדן.


  • 12

    אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


  • 13

    כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין..


  • 14

    בתאבון!.


1

הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק.


2

1 בצל גדול חתוך קוביות.


3

לטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, תוכנית טיגון (FRY) ל 5 דקות.


4

להוסיף קוביות תפו"א ולטגן , להוסיף כורכום ליצירת צבע צהוב, תוכנית טיגון עוד 5 דקות..


5

להוסיף פרגיות, שעועית ירוקה שלמה, אפונה ירוקה, עגבניות שרי, שן שום קצוץ, לערבב. .


6

להוסיף את התיבול לפרגית תוכנית טיגון (FRY) ל 5 דקות.


7

לערבב את האורז עם תיבול האורז.


8

לצקת מעל הירקות את התערובת.


9

ולמזוג 3.5 כוסות מים רותחים מעל.


10

לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 100 מעלות ול 30 דקות.


11

להגיש ולהרגיש בגן עדן.


12

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


13

כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין..


14

בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים