תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק
1 בצל גדול חתוך קוביות
לטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, תוכנית טיגון (FRY) ל 5 דקות
להוסיף קוביות תפו"א ולטגן , להוסיף כורכום ליצירת צבע צהוב, תוכנית טיגון עוד 5 דקות.
להוסיף פרגיות, שעועית ירוקה שלמה, אפונה ירוקה, עגבניות שרי, שן שום קצוץ, לערבב.
להוסיף את התיבול לפרגית תוכנית טיגון (FRY) ל 5 דקות
לערבב את האורז עם תיבול האורז
לצקת מעל הירקות את התערובת
ולמזוג 3.5 כוסות מים רותחים מעל
לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 100 מעלות ול 30 דקות
להגיש ולהרגיש בגן עדן
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון!