אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

1,325
צפיות

חמין טשונט עם עוף ממולא עם איזי קוק

המתכון של
חמין טשונט עם עוף ממולא עם איזי קוק

המתכון של ליהי לולו קרויץ!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עוף אחד שלם נקי כ- 1.2-1.3 ק"ג
  • 1 כוס סולת (מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית)
  • 1 כוס קמח (מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית)
  • 2 בצלים גדולים.
  • 3/4 כפית מלח.
  • 2 כפות שמן קנולה,(או שומן בקר או עוף)
  • 1 וחצי כוס חד פעמית כ 3/4 מבושלת
  • חצי כוס גריסים נקיים
  • חצי כוס חיטה נקייה
  • 2 תפוחי אדמה
  • פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    הכנה עם המולטי קוקר של איזי קוק: .


  • 2

    להכנת המלית לערבב בקערה .


  • 3

    1 כוס סולת (מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית).


  • 4

    1 כוס קמח (מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית).


  • 5

    1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות..


  • 6

    3/4 כפית מלח.


  • 7

    1/8 כפית פלפל שחור.


  • 8

    2 כפות שמן קנולה,(או שומן בקר או עוף) להוסיף מי ברז בערך 3/4 כוס פלסטיק חד פעמית עד שמתקבלת תערובת דביקה כמו בצק,.


  • 9

    לקחת את העוף ולדחוס ולמלא את העוף,.


  • 10

    לסגור עם קיסמים שהמלית לא תצא מהעוף..


  • 11

    חיממתי את המולטי קוקר -לתוכנית פרו כ-שעה וארבעים,.


  • 12

    על 160 מעלות..


  • 13

    לשים את העוף ולצרוב לזהוב מכל הצדדים,.


  • 14

    להוציא אותו מהסיר,.


  • 15

    להוסיף 1 בצל גדול חתוך גס לערבב עד הזהבה. בערך 7 דקות..


  • 16

    לאחר מכן להחזיר את העוף לסיר,.


  • 17

    ולשפוך מי ברז שיגיעו לגובה העוף- להוסיף-.


  • 18

    1 כפית מלח,.


  • 19

    קורט פלפל שחור..


  • 20

    לסגור את הסיר ולבשל כ30-40 דקות..


  • 21

    לשפוך כחצי כוס גריסים נקיים,.


  • 22

    וכחצי כוס חיטה נקייה,.


  • 23

    להוסיף כ - 1.5 כוסות חד פעמית-שעועית אדומה מבושלת כ3/4 בישול..


  • 24

    לבשל כ- 20 דקות.


  • 25

    לאחר מכן להוסיף כ-2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות,.


  • 26

    אם נשארה מלית עוף להכין כופתאות עגולות ולהניח מעל התבשיל- כדאי ביותר זה יוצא ממש טוב..


  • 27

    לבשל כ20-10 דקות- ניתן לאכול כעת או-.


  • 28

    לאחר מכן להיכנס לתוכנית פרו לכוון לכ-4 שעות על 75 מעלות..


  • 29

    בתאבון!.


  • 30

    לפרטים ושאלה 6182*.


1

הכנה עם המולטי קוקר של איזי קוק: .


2

להכנת המלית לערבב בקערה .


3

1 כוס סולת (מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית).


4

1 כוס קמח (מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית).


5

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות..


6

3/4 כפית מלח.


7

1/8 כפית פלפל שחור.


8

2 כפות שמן קנולה,(או שומן בקר או עוף) להוסיף מי ברז בערך 3/4 כוס פלסטיק חד פעמית עד שמתקבלת תערובת דביקה כמו בצק,.


9

לקחת את העוף ולדחוס ולמלא את העוף,.


10

לסגור עם קיסמים שהמלית לא תצא מהעוף..


11

חיממתי את המולטי קוקר -לתוכנית פרו כ-שעה וארבעים,.


12

על 160 מעלות..


13

לשים את העוף ולצרוב לזהוב מכל הצדדים,.


14

להוציא אותו מהסיר,.


15

להוסיף 1 בצל גדול חתוך גס לערבב עד הזהבה. בערך 7 דקות..


16

לאחר מכן להחזיר את העוף לסיר,.


17

ולשפוך מי ברז שיגיעו לגובה העוף- להוסיף-.


18

1 כפית מלח,.


19

קורט פלפל שחור..


20

לסגור את הסיר ולבשל כ30-40 דקות..


21

לשפוך כחצי כוס גריסים נקיים,.


22

וכחצי כוס חיטה נקייה,.


23

להוסיף כ - 1.5 כוסות חד פעמית-שעועית אדומה מבושלת כ3/4 בישול..


24

לבשל כ- 20 דקות.


25

לאחר מכן להוסיף כ-2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות,.


26

אם נשארה מלית עוף להכין כופתאות עגולות ולהניח מעל התבשיל- כדאי ביותר זה יוצא ממש טוב..


27

לבשל כ20-10 דקות- ניתן לאכול כעת או-.


28

לאחר מכן להיכנס לתוכנית פרו לכוון לכ-4 שעות על 75 מעלות..


29

בתאבון!.


30

לפרטים ושאלה 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים