תקציר המתכון: המתכון של ליהי לולו קרויץ!!!
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנה עם המולטי קוקר של איזי קוק:
להכנת המלית לערבב בקערה
1 כוס סולת (מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית)
1 כוס קמח (מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית)
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות.
3/4 כפית מלח
1/8 כפית פלפל שחור
2 כפות שמן קנולה,(או שומן בקר או עוף) להוסיף מי ברז בערך 3/4 כוס פלסטיק חד פעמית עד שמתקבלת תערובת דביקה כמו בצק,
לקחת את העוף ולדחוס ולמלא את העוף,
לסגור עם קיסמים שהמלית לא תצא מהעוף.
חיממתי את המולטי קוקר -לתוכנית פרו כ-שעה וארבעים,
על 160 מעלות.
לשים את העוף ולצרוב לזהוב מכל הצדדים,
להוציא אותו מהסיר,
להוסיף 1 בצל גדול חתוך גס לערבב עד הזהבה. בערך 7 דקות.
לאחר מכן להחזיר את העוף לסיר,
ולשפוך מי ברז שיגיעו לגובה העוף- להוסיף-
1 כפית מלח,
קורט פלפל שחור.
לסגור את הסיר ולבשל כ30-40 דקות.
לשפוך כחצי כוס גריסים נקיים,
וכחצי כוס חיטה נקייה,
להוסיף כ - 1.5 כוסות חד פעמית-שעועית אדומה מבושלת כ3/4 בישול.
לבשל כ- 20 דקות
לאחר מכן להוסיף כ-2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות,
אם נשארה מלית עוף להכין כופתאות עגולות ולהניח מעל התבשיל- כדאי ביותר זה יוצא ממש טוב.
לבשל כ20-10 דקות- ניתן לאכול כעת או-
לאחר מכן להיכנס לתוכנית פרו לכוון לכ-4 שעות על 75 מעלות.
בתאבון!
לפרטים ושאלה 6182*