להכניס למחבת את העגבניות, השום והפלפל החריף (מי שאוהב) ולמעוך כמו מטבוחה, על אש גבוהה. אחרי 10 דקות לשים רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור. לערבב הכל , לכבות את האש ולתת לרוטב להתקרר מעט לפני שמניחים אותו על הטורטייה..
2
לתבל את הטונה במעט מלח, פלפל שחור ולטגן יחד עם 6 שיני כתושות ומעט שמן.
לחמם את הטורטייה בתנור על חום של 180 מעלות למשך 2-3 דקות ולהוציא..
3
למרוח את הרוטב עגבניות על הטורטייה, מעל לשים את הטונה המטוגנת, רצועות פלפלים חריפים והבצל הירוק.
להכניס לתנור למשך 7-10 דקות (תלוי בתנור) על חום של 200 מעלות.
להוציא ולפזר מעט כוסברה מלמעלה.
להגיש חם ובתאבון ! :).
1
להכניס למחבת את העגבניות, השום והפלפל החריף (מי שאוהב) ולמעוך כמו מטבוחה, על אש גבוהה. אחרי 10 דקות לשים רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור. לערבב הכל , לכבות את האש ולתת לרוטב להתקרר מעט לפני שמניחים אותו על הטורטייה..
2
לתבל את הטונה במעט מלח, פלפל שחור ולטגן יחד עם 6 שיני כתושות ומעט שמן.
לחמם את הטורטייה בתנור על חום של 180 מעלות למשך 2-3 דקות ולהוציא..
3
למרוח את הרוטב עגבניות על הטורטייה, מעל לשים את הטונה המטוגנת, רצועות פלפלים חריפים והבצל הירוק.
להכניס לתנור למשך 7-10 דקות (תלוי בתנור) על חום של 200 מעלות.
להוציא ולפזר מעט כוסברה מלמעלה.
להגיש חם ובתאבון ! :).