הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמעבדים את חומרי הבצק.
מכינים את המילוי הרצוי.
מילוי גבינות: מערבבים את כל חומרי המילוי.
מילוי תפוחי אדמה: לקצוץ בסלייסר חצי חבילה פטרוזיליה 1 פטריות טריות ו-2 שיני שום, מרתיחים 2 תפוחי אדמה ולרסק לפירה, 3 ביצים קשות, חצילים מטוגנים וחריף (כל סוג שרוצים), מערבבים הכל לתערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל 2-3 כדורים, מפותחים כל כדור וממלאים במילוי הרצוי.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה או עד לצבע הרצוי.