לןגן

קרפ כשר לפסח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 15:36
קרפ כשר לפסח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה רחבה שופכים את החלב ומוסיפים את הביצים (אחד אחד) ומערבבים היטב לתערובת אחידה

  2. מוסיפים שמן, תמצית וניל וסוכר וטורפים היטב

  3. מוסיפים את קמח המצה ומערבבים לתערובת אחידה ומניחים בצד למשך 5 דקות

  4. מתחילים לחמם מחבת משומנת מעט, מעבירים מעט מהבלילה בעזרת כפית, מורחים אותה על גבי המחבת עד שאין כבר רטיבות והופכים לעוד חצי דקה ומוציאים