לןגן

פטאייר תרד

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/06/2016 | 11:55
פטאייר תרד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית תרד

אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים תוך כדי מעיכה של עלי התרד בעזרת הידיים ומניחים בצד

  2. מרכיבים את המאפים ואופים: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבניות בניירות אפייה

  3. על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-12 כדורים בגודל של כדור פינג פונג. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי של 3 מ"מ. שמים כף גדושה מהמלית במרכז כל עיגול בצק וסוגרים לצורת משולש (כמו אוזן המן) תוך צביטה של השוליים והידוק

  4. מניחים את משולשי הבצק בתבניות

  5. אופים 12-15 דקות או עד שהמשולשים מזהיבים. כשהמאפים יוצאים מהתנור, מברישים אותם במעט שמן זית