לקישוט חופן נדיב של פרוסות שקדים קלויות קלות על מחבת ללא שמן.
אופן ההכנה
0
מטגנים את הבצל עד לשקיפות ,מוסיפים כף סילאן להשחמה מוסיפים פנימה את השום והפטריות מקפיצים מעט מוציאים מהמחבת. .
1
מטגנים את הבשר עד לשינוי צבע, מתבלים בתבלינים ומכבים להבה. .
2
פורסים את יריעות בצק הפילו ומכסים במגבת רטובה. .
3
לוקחים תבנית חסינת אש עגולה או מרובעת משמנים בתרסיס שמן זית, מתחילים לרפד אותה ביריעות בצק כאשר מרססים כל יריעה בשמן זית כך עד למחצית מדפי הפילו. .
4
מניחים את מלית הבשר על דפי הפילו וממשיכים באותה פעולה עם דפי הפילו לכיסוי המאפה . חותכים את קצוות דפי הפילו ורק את השוליים של שני הדפים האחרונים בחבילה , משאירים בשלמותם. .
5
מזגגים בסילאן מהול במים חותכים עם סכין (כמו בתמונה) להכנת מנות . .
6
אופים בחום בינוני 180 מעלות עד להשחמה. .
7
מפזרים מעל פרוסות שקדים קלויות. בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️..
0
מטגנים את הבצל עד לשקיפות ,מוסיפים כף סילאן להשחמה מוסיפים פנימה את השום והפטריות מקפיצים מעט מוציאים מהמחבת. .
1
מטגנים את הבשר עד לשינוי צבע, מתבלים בתבלינים ומכבים להבה. .
2
פורסים את יריעות בצק הפילו ומכסים במגבת רטובה. .
3
לוקחים תבנית חסינת אש עגולה או מרובעת משמנים בתרסיס שמן זית, מתחילים לרפד אותה ביריעות בצק כאשר מרססים כל יריעה בשמן זית כך עד למחצית מדפי הפילו. .
4
מניחים את מלית הבשר על דפי הפילו וממשיכים באותה פעולה עם דפי הפילו לכיסוי המאפה . חותכים את קצוות דפי הפילו ורק את השוליים של שני הדפים האחרונים בחבילה , משאירים בשלמותם. .
5
מזגגים בסילאן מהול במים חותכים עם סכין (כמו בתמונה) להכנת מנות . .
6
אופים בחום בינוני 180 מעלות עד להשחמה. .
7
מפזרים מעל פרוסות שקדים קלויות. בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️..