הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהגלוי נאות הבת שלי בת 17 חובבת בעיקר אפיה ויש לה את זה כל פעם מפתיעה מחדש עם מתכון מנצח
*אופן ההכנה:* 1. ממיסים בסיר את החמאה עם החלב, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.. 2. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים עם כף מעץ עד שהבצק נפרד מהדפנות ומתקבל בצק רך ונוח לשימוש(כמו פלסטלינה).. 3. מניחים בצד לנוח בזמן שמטגנים את הבצל ומכינים קערה עם הגבינות מעורבבות 4. מערבבים את הבצל המטוגן עם תערובת הגבינות ומערבבים 5. מרדדים את הבצק דק דק מכיוון שהטיגון קצר יחסית, קורצים עיגולים, מניחים כפית מהמילוי במרכז ומהדקים את הקצוות לצורת ירח.. 6. טובלים בביצה טרופה ומצפים בפרורי לחם ומטגנים בשמן לא עמוק על להבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים...