לןגן

אמפנדס גבינות

מאת: עדי קר, פורסם: 09/05/2021 | 07:54
אמפנדס גבינות

תקציר המתכון: גלוי נאות הבת שלי בת 17 חובבת בעיקר אפיה ויש לה את זה כל פעם מפתיעה מחדש עם מתכון מנצח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. *אופן ההכנה:* 1. ממיסים בסיר את החמאה עם החלב, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.. 2. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים עם כף מעץ עד שהבצק נפרד מהדפנות ומתקבל בצק רך ונוח לשימוש(כמו פלסטלינה).. 3. מניחים בצד לנוח בזמן שמטגנים את הבצל ומכינים קערה עם הגבינות מעורבבות 4. מערבבים את הבצל המטוגן עם תערובת הגבינות ומערבבים 5. מרדדים את הבצק דק דק מכיוון שהטיגון קצר יחסית, קורצים עיגולים, מניחים כפית מהמילוי במרכז ומהדקים את הקצוות לצורת ירח.. 6. טובלים בביצה טרופה ומצפים בפרורי לחם ומטגנים בשמן לא עמוק על להבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים..