הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון המושלם לבוקרס גבינה נדיר שלא טעמתם בחיים !! בואו נכין !!
מרדדים את הבצק לעובי דק . וחותכים לרוצעות ארוכות ורחבות .
מכניסים את כול מצרכי המילוי לקרערת עירבוב ומעורבים עד לקבלת תערובת אחידה .
עם כף לוקחים כמות ניכבדת מהתערבות (אך לא מידי) ושמים על הבצק לאורך ומקפלים על שניים ומהדקים בקצבות . ויוצרים צורת שבלול .
מניחים את הבורקסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של ס"מ אחד מהשני ..
מברישים בחלמון של הביצה בכול הדפנות .מפזרים שמשום .
מחממים תנור על 200 מעלות שחומם מראש ל5 דקות לאחר מכן מורידים לטמפרטורה ל180 מעלות ואופים ל20 דקות עד אשר הבורקסים שחומים ותפוחים מוצאים ומצננים מעט .
מגישים עם ביצה קשה וירקות ובתאבון !!!!.