אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

293
צפיות

בוקרס גבינה מושלם

המתכון של
בוקרס גבינה מושלם

מתכון המושלם לבוקרס גבינה נדיר שלא טעמתם בחיים !! בואו נכין !!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים לבין 10 ל12 בורקסים.
  • בצק עלים מצונן של שימרית .
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת .
  • 100 גרם קוט'ג .
  • 100 גבינה לבנה .
  • 100 גרם גבינה בולגרית .
  • כף וחצי שמן זית .
  • מלח ופלפל לפי הטעם .
  • 1. ביצה (עדיף להשתמש רק בחלמון )
  • שמשום
אופן ההכנה
  • 0

    מרדדים את הבצק לעובי דק . וחותכים לרוצעות ארוכות ורחבות .


  • 1

    מכניסים את כול מצרכי המילוי לקרערת עירבוב ומעורבים עד לקבלת תערובת אחידה .


  • 2

    עם כף לוקחים כמות ניכבדת מהתערבות (אך לא מידי) ושמים על הבצק לאורך ומקפלים על שניים ומהדקים בקצבות . ויוצרים צורת שבלול .


  • 3

    מניחים את הבורקסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של ס"מ אחד מהשני ..


  • 4

    מברישים בחלמון של הביצה בכול הדפנות .מפזרים שמשום .


  • 5

    מחממים תנור על 200 מעלות שחומם מראש ל5 דקות לאחר מכן מורידים לטמפרטורה ל180 מעלות ואופים ל20 דקות עד אשר הבורקסים שחומים ותפוחים מוצאים ומצננים מעט .


  • 6

    מגישים עם ביצה קשה וירקות ובתאבון !!!!.


0

מרדדים את הבצק לעובי דק . וחותכים לרוצעות ארוכות ורחבות .


1

מכניסים את כול מצרכי המילוי לקרערת עירבוב ומעורבים עד לקבלת תערובת אחידה .


2

עם כף לוקחים כמות ניכבדת מהתערבות (אך לא מידי) ושמים על הבצק לאורך ומקפלים על שניים ומהדקים בקצבות . ויוצרים צורת שבלול .


3

מניחים את הבורקסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של ס"מ אחד מהשני ..


4

מברישים בחלמון של הביצה בכול הדפנות .מפזרים שמשום .


5

מחממים תנור על 200 מעלות שחומם מראש ל5 דקות לאחר מכן מורידים לטמפרטורה ל180 מעלות ואופים ל20 דקות עד אשר הבורקסים שחומים ותפוחים מוצאים ומצננים מעט .


6

מגישים עם ביצה קשה וירקות ובתאבון !!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים