אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,067
צפיות

לחמניות מתוקות עם מילוי

המתכון של
לחמניות מתוקות עם מילוי

רכות וטעימות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 100 גרם מזולה או חמאה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 2 סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כף מלח
  • 1 וחצי כוסות מים
  • 3 ביצים
  • להברשה
  • ביצה עם מעט סוכר
  • להברשה אחרי האפיה
  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • לבשל על הגז
  • מילוי
  • ממרח נוטלה
  • מלווה
  • 1 כוס פיסטוק
  • לקישוט
  • סוכריות שוקולד או פיסטוק טחון גס
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה שמרים,כוס מים וסוכר ולהמתין רבע שעה .


  • 2

    להטב את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .


  • 3

    להתפיח פעמיים או אפשר להכין את הבצק בלילה ולהכניס למקרר .


  • 4

    עד הבוקר .


  • 5

    לחלק לכדורים קטנים .


  • 6

    יש אפשרות פשוט רק לעשות כדורים ולסדר בתבנית למרוח ביצה ומעל סוכר גבישי או רגיל .


  • 7

    או אם רוצים מילוי .


  • 8

    אפשר לרדד את הכדור למרוח כפית נוטלה לפזר מעל חלווה ו פיסטוק לגלגל כמו קוראסון למרוח ביצה ולפזר סוכריות שוקולד או פיסטוק .


  • 9

    או לקחת כדור לעשות כמו גומה לשים כפית נוטלה ,חלווה ו פיסטוק לסגור היטב למרוח ביצה ולפזר סוכריות שוקולד .


  • 10

    לתת לתפוח טוב בערך שעה .


  • 11

    לאפות 180 מעלות אפשר טורבו.


  • 12

    חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה .


  • 13

    להבריש עם סירופ ולהנות .


1

לשים בקערה שמרים,כוס מים וסוכר ולהמתין רבע שעה .


2

להטב את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .


3

להתפיח פעמיים או אפשר להכין את הבצק בלילה ולהכניס למקרר .


4

עד הבוקר .


5

לחלק לכדורים קטנים .


6

יש אפשרות פשוט רק לעשות כדורים ולסדר בתבנית למרוח ביצה ומעל סוכר גבישי או רגיל .


7

או אם רוצים מילוי .


8

אפשר לרדד את הכדור למרוח כפית נוטלה לפזר מעל חלווה ו פיסטוק לגלגל כמו קוראסון למרוח ביצה ולפזר סוכריות שוקולד או פיסטוק .


9

או לקחת כדור לעשות כמו גומה לשים כפית נוטלה ,חלווה ו פיסטוק לסגור היטב למרוח ביצה ולפזר סוכריות שוקולד .


10

לתת לתפוח טוב בערך שעה .


11

לאפות 180 מעלות אפשר טורבו.


12

חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה .


13

להבריש עם סירופ ולהנות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים