ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
-
-
גבינות מעורבבות (גבינה לבנה/לבנה/קוטג'/ שמנת...)
-
-
-
-
1 שן שום כתוש/ קצת אבקת שום
אופן ההכנה
-
0
מכינם את המילוי הרצוי- מילוי 1::: מטגים בצל ועליו קופסת פיטריות שמפניום חתוכות ו2 ביצים- לערבב עם קצת כמון ומרק עוף מילוי 2 ::: מערבבים את הגבינות שיש בבית עם כף רסק אוריגנו ושום , מורחים גרדת גבינה צהובה..
-
1
ללוש את חומרי הבצק- את המלח שמים בסוף, אם דביק משמנים את הידיים לא מקמחים. ושמים שעה בתוך שקית אשפה גדולה עם הקערה..
-
2
מכינים כדורים ומשטחים גודל של כף יד בערך.
-
3
שמים על חצי את אחת התערובות ומגלגלים, אפשר צורה אחרת לכל מילוי..
-
4
מורחים ביצה ושומשום ולתנור 25 דקות על 180 מעלות..
-
5
בתאבון- לכבוד שבת קודש :).
0
מכינם את המילוי הרצוי- מילוי 1::: מטגים בצל ועליו קופסת פיטריות שמפניום חתוכות ו2 ביצים- לערבב עם קצת כמון ומרק עוף מילוי 2 ::: מערבבים את הגבינות שיש בבית עם כף רסק אוריגנו ושום , מורחים גרדת גבינה צהובה..
1
ללוש את חומרי הבצק- את המלח שמים בסוף, אם דביק משמנים את הידיים לא מקמחים. ושמים שעה בתוך שקית אשפה גדולה עם הקערה..
2
מכינים כדורים ומשטחים גודל של כף יד בערך.
3
שמים על חצי את אחת התערובות ומגלגלים, אפשר צורה אחרת לכל מילוי..
4
מורחים ביצה ושומשום ולתנור 25 דקות על 180 מעלות..
5
בתאבון- לכבוד שבת קודש :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים