אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

576
צפיות

כרובית ופטריות אפויות בציפוי פנקו

המתכון של
כרובית ופטריות אפויות בציפוי פנקו

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כרובית קטנה מפורקת לפרחים
  • סלסילת פטריות טריות
  • 2 ביצים
  • כוס קמח
  • כוס פרורי פנקו
  • מלח פלפל
  • תרסיס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הכרובית 20 דקות ולסנן.


  • 2

    לרסס שמן בתחתית התבנית .


  • 3

    לקחת 3 קעריות .


  • 4

    קמח, ביצים עם מלח ופלפל, פרורי פנקו.


  • 5

    לטבול כל פטריה וכרובית תחילה בקמח אח"כ בביצים ובסוף בפרורי הפנקו.


  • 6

    לסדר בתבנית לרסס שמן מעל ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב 30-40 דקות.


1

לבשל את הכרובית 20 דקות ולסנן.


2

לרסס שמן בתחתית התבנית .


3

לקחת 3 קעריות .


4

קמח, ביצים עם מלח ופלפל, פרורי פנקו.


5

לטבול כל פטריה וכרובית תחילה בקמח אח"כ בביצים ובסוף בפרורי הפנקו.


6

לסדר בתבנית לרסס שמן מעל ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב 30-40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים