ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
כרובית קטנה מפורקת לפרחים
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הכרובית 20 דקות ולסנן.
-
2
לרסס שמן בתחתית התבנית .
-
3
לקחת 3 קעריות .
-
4
קמח, ביצים עם מלח ופלפל, פרורי פנקו.
-
5
לטבול כל פטריה וכרובית תחילה בקמח אח"כ בביצים ובסוף בפרורי הפנקו.
-
6
לסדר בתבנית לרסס שמן מעל ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב 30-40 דקות.
1
לבשל את הכרובית 20 דקות ולסנן.
2
לרסס שמן בתחתית התבנית .
3
לקחת 3 קעריות .
4
קמח, ביצים עם מלח ופלפל, פרורי פנקו.
5
לטבול כל פטריה וכרובית תחילה בקמח אח"כ בביצים ובסוף בפרורי הפנקו.
6
לסדר בתבנית לרסס שמן מעל ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב 30-40 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים