לןגן

כרובית ופטריות אפויות בציפוי פנקו

מאת: דורית אלישע, פורסם: 07/10/2020 | 14:53
כרובית ופטריות אפויות בציפוי פנקו

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הכרובית 20 דקות ולסנן

  2. לרסס שמן בתחתית התבנית

  3. לקחת 3 קעריות

  4. קמח, ביצים עם מלח ופלפל, פרורי פנקו

  5. לטבול כל פטריה וכרובית תחילה בקמח אח"כ בביצים ובסוף בפרורי הפנקו

  6. לסדר בתבנית לרסס שמן מעל ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות לצבע זהוב 30-40 דקות