אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח
  • חצי כף שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • כוס ורבע מים
אופן ההכנה
  • 0

    ללוש את הכל ביד.


  • 1

    להתפיח 40 דקות.


  • 2

    ללוש שוב כדי להוציא אוויר.


  • 3

    לחמם שמן במחבת.


  • 4

    בזמן שהשמן מתחמם.


  • 5

    עם ידים משומנות.


  • 6

    לוקחים פיסה מהבצק.


  • 7

    ועל הכף היד מותחים אותו.


  • 8

    לרצועה ארוכה.


  • 9

    שמים במחבת ומטגנים משני הצדדים.


  • 10

    הטיגון לא באש גבוהה.


  • 11

    כי הם יזיהיבו חיצונית.


  • 12

    והפנים ישאר בצק.


  • 13

    בלהבה בינונית לטגן.


  • 14

    בסיום הטיגון לשים.


  • 15

    בצלחת עם ניר סופג.


  • 16

    .


0

ללוש את הכל ביד.


1

להתפיח 40 דקות.


2

ללוש שוב כדי להוציא אוויר.


3

לחמם שמן במחבת.


4

בזמן שהשמן מתחמם.


5

עם ידים משומנות.


6

לוקחים פיסה מהבצק.


7

ועל הכף היד מותחים אותו.


8

לרצועה ארוכה.


9

שמים במחבת ומטגנים משני הצדדים.


10

הטיגון לא באש גבוהה.


11

כי הם יזיהיבו חיצונית.


12

והפנים ישאר בצק.


13

בלהבה בינונית לטגן.


14

בסיום הטיגון לשים.


15

בצלחת עם ניר סופג.


16

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים