ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
250 גר' גבינות צהובות מגוררות - קצקבל, פרמזן, טל עמק, גבינה מעורבת
-
200 גר' גבינה = 100 גר' פטה עיזים 5%, ו-100 גר' בולגרית 5% מגורדות
-
סומסום לפיזור על הלחמניות
אופן ההכנה
-
1
התערובת מספיקה ל-27 תבניות מאפינס (כמו בתמונה למטה) או בתבניות שקעים.
-
2
לערבב טוב טוב את כל המרכיבים (פרט לסומסום) לפי סדר כתיבתם.
-
3
לשים את הקערה עם הבצק במקרר 1/2 שעה.
-
4
למלא ב-2 כפות את תבניות המאפינס עד 3/4 מגובהם.
-
5
לפזר סומסום על הבואיקוסים .
-
6
לאפות ב- 180 מעלות כ-35 דקות .
-
7
ניתן להוסיף זיתים, או בצל מטוגן, או גמבות צבעוניות קצוצות, או תרד/מנגולד, או עשבי תיבול, או פטריות קצוצות גס.
1
התערובת מספיקה ל-27 תבניות מאפינס (כמו בתמונה למטה) או בתבניות שקעים.
2
לערבב טוב טוב את כל המרכיבים (פרט לסומסום) לפי סדר כתיבתם.
3
לשים את הקערה עם הבצק במקרר 1/2 שעה.
4
למלא ב-2 כפות את תבניות המאפינס עד 3/4 מגובהם.
5
לפזר סומסום על הבואיקוסים .
6
לאפות ב- 180 מעלות כ-35 דקות .
7
ניתן להוסיף זיתים, או בצל מטוגן, או גמבות צבעוניות קצוצות, או תרד/מנגולד, או עשבי תיבול, או פטריות קצוצות גס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים