לןגן

בואיקוס-לחמניות גבינה

מאת: מירי גולני, פורסם: 01/06/2020 | 20:00
בואיקוס-לחמניות גבינה

תקציר המתכון: טעים, טעים ורך וכל זאת בזכות מתכון של נאוה מלכה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התערובת מספיקה ל-27 תבניות מאפינס (כמו בתמונה למטה) או בתבניות שקעים

  2. לערבב טוב טוב את כל המרכיבים (פרט לסומסום) לפי סדר כתיבתם

  3. לשים את הקערה עם הבצק במקרר 1/2 שעה

  4. למלא ב-2 כפות את תבניות המאפינס עד 3/4 מגובהם

  5. לפזר סומסום על הבואיקוסים

  6. לאפות ב- 180 מעלות כ-35 דקות

  7. ניתן להוסיף זיתים, או בצל מטוגן, או גמבות צבעוניות קצוצות, או תרד/מנגולד, או עשבי תיבול, או פטריות קצוצות גס